miercuri, 12 noiembrie 2008

Împreună…

Rămân uimită de fiecare dată când văd cum Dumnezeu ne arată în cele mai subtile dar practice moduri cât de mare e iubirea Sa şi cât de inteligent ştie să ne iubească.


El fiind informat de la început că misiunea noastră nu ar fi una prea uşoară dacă am face din ea un "proiect solo", ne-a asezat pe fiecare într-un colectiv în care să ne păstram şi în care să creştem. Înconjuraţi de oameni cu aceleaşi visuri, cu aceleaşi ţeluri, uniţi în dragoste, animaţi de nădejde şi domoliţi de răbdare când lucrurile ar da semne de agitaţie.


Deseori ne privim unii pe alţi ca nişte 'lucruri' care ni se cuvin. Nu ne luăm în serios şi ne permitem să pervertim planul initial al Dumnezeului nostru, lăsând mândria, lăsând nepăsarea şi comoditatea să dea buzna peste oaza de linişte care iniţial a fost biserica.
Lucrurile de mai sus am observat ca se întamplă şi în biserica noastră. Dacă până acum ni s-a părut mai comod să luăm problemele şi să le măturăm sub covor, eu propun să punem punct perioadei aceleia şi să începem un capitol nou - un capitol în care oameni reali, creştini autentici se luptă ca să redobândească pacea, forţa şi greutatea unei biserici reale şi vii!
Nimeni nu a spus că va fi uşor .. însă cred că avem nevoie să fim realişti, să luăm lucrurile aşa cum sunt şi aşa să le prelucrăm în aşa fel încât produsul finit să-l facă pe Dumnezeu să zâmbească şi să fie mândru de noi!


Abia acum, după ce am lăsat lucrurile să scape de sub control, simţim dorul timpului când lucrurile erau în ordine. Refuz să cred că e prea târziu! Să fim sinceri unii cu alţii, să fim sinceri cu noi şi să învăţăm să preţuim şi să profităm de decizia Lui de a ne pune împreună. Fiecăruia ne-a dăruit locul acesta în care să ne înfigem rădăcinile şi din care să luăm toate lucrurile benefice care mai apoi să ne determine să mergem afară, să luăm oamenii de mână cu dragoste şi să le arătăm că este loc şi pentru rădăcinile lor şi nimic nu ne-ar bucura mai mult decăt să creştem împreună tot mai mult ...

....Atât de mult încât să-L putem atinge!


Va iubesc şi cred că ne vom descurca dacă o facem împreună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu