joi, 6 noiembrie 2008

Dumnezeu mi-a umplut viata de binecuvantari

Am invatat ca El este prietenul care este intotdeauna langa noi. Chiar daca cateodata nu-L simtim, stim ca El este acolo si stim ca „toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor care-L iubesc pe Dumnezeu”. Chiar daca ne simtim singuri uneori El este cu noi, si are pe cineva pentru noi.

Poate Dumnezeu nu are nevoie de multumirile noastre pentru toate lucurile mici sau mari pe care le primim, insa cand vedem dragostea Lui pentru noi, cand stim ca El si-a dat Fiul pentru noi si ce nu ar face atunci pentru noi, cand vedem cate lucruri aduce in viata noastra, nu putem sa nu Il iubim, si sa nu Ii multumim. Dumnezeu este atat de frumos incat atunci cand Il „vezi”, cand Il „simti” nu poti sa stai in prezenta Lui fara sa nu zici : ’Uaauu!....’

Ne dam seama ca El ne-a iubit mereu si ne-a condus viata de cand i-am incredintat-o, ne-a umplut-o de bucurii si ne-a dat liniste si pace in tristete.

Cea mai mare binecuvantre este ca putem sa ne incredem in Dumnezeu mereu.

Si atunci as vrea sa nu Il supar niciodata, si as vrea intotdeauna sa-I fiu placut. Asta e multumirea care vreau sa I-o aduc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu